» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 4

Medlemmar: 2775

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2  3  4  5  6  7  8 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  EUs framtid
2 januari kl. 13:23
Inlägg: 
Osmanska våldet gör nytt försök.
Turkiet kräver EU medlemskap men tvingar landets kristna befolkning till att skaffa turkiska pass. De tvingar den kristna befolkningen att använda turkiska namn.De som gör den turkiska militärtjänsten med ett kristet namn utsätts för terror,misshandel,hot och våld. Turkiet tvingar alla med turkiskt pass att göra militärtjänsten även de som inte bor i landet längre. Många kristna män vågar inte återvända eller ens besöka hemlandet. Först förföljer de den kristna befolkningen och sen kräver de att de måste ha turkiska pass för att kunna stanna/arbeta i landet. Det stinker fascism och rasism på samma gång.

Turkiets mest fanatiske ledare heter tydligen Davut i efternamn med tillägget oglu så att det låter turkiskt. Men efetrsom Bibeln och kristendomen är "förbjudna" så vet ju inte den turkiska staten att just David är en huvudperson i Bibeln. Turkiet förnekar landets kristna historia fastän deras nuvarande ledare har kristna namn. Det luktar hat igen.
Från:  EUs favoritland
11 december kl. 14:49
Inlägg: 
Släng ut Turkiet ur EU!
Trött på all turk-arab-kurd fanatism.
Turkiet har varit med i EUs förhandlingar sedan länge och inget vettigt har de åstadkommit för demokratin och för mänskliga rättigheter. De har endast favoriserat terror och islamistik ideelogi. Turkiets politik är människoförakt.Vem är rasist-den som har slöjan eller den som är utan? Den som går i nigab eller utan? Den som bär burkan eller inte?
Turkiets terrorism och rasism
- Döda oskyldig journalistik,motarbeta Seyfo.- Döda alla kristna - Konfiskera kristen mark, byar och hus- Konfiskera kristna skolor- Ockuperar kristna byar- Förstör kristna kyrkor och kloster- Bränner ner kristen mark-Bygger militärbas på kristen mark--Dödar kristna religiösa ledare- Tvingar alla att hylla ataturk som nationell hjälte - Förbud att kritisera ataturk- Förbud att kritisera kossa.


Från:  turk fanatism
3 september kl. 12:07
Inlägg: 
Den turkiska staten har alltid favoriserat kurder som inte är ngt annat än ett barbariskt folk som tvingats konvertera till våld och ondska. Den turkiska staten bränner ner kristna byar och stora kristna markområden och påstår att detta för att jaga PKK,dvs kurder! Turkarna bränner ner markområden och ockuperar kristen mark så att inget kan odlas där. Turkarna har förstört så mycket för den kristna befolkningen att folket måste lämna hus och hem för att kunna försörja sig. Den kristna befolkningen har alltid förföljts och dödats av kurder i Ataturks förbannade namn medan EU och alla demokratiska länder blundar för detta.

Från:  E.Cetin
26 augusti kl. 12:41
Inlägg: 
När Cetinke är i Turkiet är hon med kurderna. De använder Cetin i syfte att främja och stödja PKK,dvs att döda och mörda oskyldiga människor. Kurderna dödar och förtrycker alla Suryoye i Turabdin. De förökar sig som flugor där de menar att 5 barn är till terrorismen och 5 barn är till annat krig. De vägrar lära sig annat språk än kurdiskan och tror att alla Svenskar pratar kurdiska.

Cetinkes mor var ung men kär i en kurd och hon rymde med honom.Cetins mor är från Tur Abdin och hon gifte sig frivilligt med kurden. Mostern tog henne till Midyath och satte Cetins mor i kurdens bil. Så i helvete heller att Cetinke är Suryeyto!! Cetin är varken kristen eller Suryeyto.Till och med påståendet att Cetin är döpt är endast lögner. Det finns inga dopbevis!
Från:  E.C
11 juni kl. 12:57
Inlägg: 
Sverige behöver inga PKK-anhängare. Varför fattar folk inte att Evin Cetin är för kurdrasism och kurdterrorism. Kurder och PKK dödar fortfarande kristna i södra Turkiet. Jag har släktingar som är fysiskt handikappade pga Evin Cetins indirekta stöd för PKK och därmed all politik som har med E.C att göra.
NER med våld och terrorism i alla sammanhang och inte minst i Evin Cetins förfinade politik.

Varför nämns hon i Bahro Suryoyo??? Är ni för hennes seger?
Fattar ni inte att hennes mor har konverterad till islam och därmed är hela hon islam-inte bara halvan.
Från:  Europavalet
5 juni kl. 11:39
Inlägg: 
Alltså man blir tokig på alla dessa hycklare! Dels falska politiker och dels den manipulerande massmedia. Holland fick inte offentligt redovisa resultatet av EU valet men det stuntar de ju i...som vanligt.
Evin C.fiskar fortfarande kristna röster i kyrkan och hon kramas av alla andra politiker som vore hon Guldkalven. Från den kurdiska publiken kan man höra dem säga...Evin pise...PKaKa...Turkiya.

Förstår inte att Suryoye behandlar henne som Guldkalven...bara för att hon uttalar ordet Seyfo.
Hon vill definitivt inte att Turkiet ska erkänna Seyfo för då måste ju kurderna också erkänna att de har dödat många kristna suryoye under Seyfo tiden. PKK har dödat suryoye i Turabdin.

Vakna för en gång skull innan ett nytt Seyfo utbryter i Sverige.Från:  Europavalet
3 juni kl. 13:14
Inlägg: 
Det är just sådana hydrider som är farligare än Napoleon.
Ena dagen är Evin.C. kristen men nästa dag är hon kurd. Hennes far är PKK-anhängare. Hennes föräldrar rymde från Turkiet till Sverige för att kunna gifta sig. Om hennes egna föräldrar inte ens kan följa enkla traditionsregler hur ska E.C kunna följa EU's lagar och allra minst lära sig dem utantill?
Ena mötet kan hon kurdiska men nästa möte med kristen publik förnekar hon.

Trött på falska politiker och falsk propaganda!
Finns det inga ärliga politiker?Från:  Europavalet 2009
28 maj kl. 14:49
Inlägg: 
Det är skrämmande att vissa kurdiska politiker vågar utnyttja kyrkan och dess församling för att fiska röster.
Evin Cetin påstår att hon är syrian/assyrier men snart håller hon flera politiska tal klädd i kurdiska nationaldräkten med den kurdiska flaggan på talarstolen. E.C. besöker den Syrisk-ortodoxa kyrkan mycket ofta för att fiska kristna röster samtidigt som hon betonar vikten av sin kurdiska arv. Hon påminner oss ofta om att hennes farsa är kurd.

Man ska aldrig rösta på en sådan person med uppenbar falskhet coh girighet.
Tack och lov har vi egna politiker syrianer/assyrier som är mycket bättre politiskt insatta i de förföljda kristnas situation och som man kan "lita" på.

Rösta på rätt person och låt dig inte luras av vulgära folkdräkter.

Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Tacos & Filmkväll - Stockholm
15 oktober 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019