» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2776

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2  3  4  5  6 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  frestelser
4 mars kl. 12:14
Inlägg: 
Samhället styrs av porrindustrin
Det är bajskiss överallt,all nätverk är smittat med skit. Alla under 18år är barn. Unga är byxmyndiga vid 15år men däremot får barn utnyttja barn.En ny version av bajskisset är tecknad där inga begränsningar finns. Man blandar korv och korv,får och apor. När författren skrev om åsnan och sadismen då blev han bannlyst men människoförnedring och människoförakt är legaliserat. Figurer som liknar barn och ungdomar,din syster,din systerdotter...ja söta,jättesöta. Hur i helvete hamnade de i porrbranschen,i föraktets inferno? Virtuellt eller inte, människoförakt,och hat ska brännas,i helvetet ruttna. Demokratins styrka är att varje våld som kan refereras till verkligheten bör förbjudas,varje ritning eller korv som liknar ett barns ska utrotas.Styrkan är att förbjuda sadistiska scener/teckningar och förnedring. De säljer sig för förolämpningar och våld.De säljer sig för extra pengar.
Från:  Suryaniler
9 januari kl. 13:31
Inlägg: 
Turkiet erkänner bara en viss benämningen och därför är det till nackdel om det står en icke-erkänd benämning i dokument som har med den turkiska staten att göra för då undrar turken: menar ni Suryaniler?
Bråka med turken istället för att spotta ut vilseledande artiklar som lätt kan ifrågasättas och dessutom angriper ett helt folk,precis som EU som spelar på människors oro och rädsla. Klotet hotas av miljökatastrofer och ändå insisterar folk att utplåna varandra.-vissa genom att byta benämning. Man varnar redan för att språk och nationalitet är snart i graven och åndå håller ni på. Medan vissa invaderar nationen så bråkar två hedniska symboler i ett främmande land där båda hotas till undergång av okunniga ledare.Kalla dig vad du vill,men i Turkiet är du endast Suryani- lär dig fakta.

Från:  attacker
8 januari kl. 11:21
Inlägg: 
På juldagen attackeras den kristna kyrkan och dess folk som vore det tillåtet att döda. Så har det varit länge-man attackerar och beskyller den kristna församlingen för all orättvisa. Den regering som inte fördömmer sådana attacker är lika mycket medbrottsling som gärningsmännen. C.Bildt talar positivt om Iran och Hussein Barak fördömmer terrorister men sådana fina ledare kan ej ens uttala sig om systematiska förföljelser på den kristna befolkningen trots bevis. F.Reinfeldt uttalar sig vackert om monarkin trots att det står i Agendan att svenska monarkin bör avskaffas. Turkiets ledare kallar schweizare för rasister men själva legaliserar de mord och förföljelse på kristna människor. De dödar och tar deras egendom. De spränger eller skjuter skoningslöst. De bränner hus och hem.
Egypten tillhörde kopterna men idag är de i minoritet pga av fanatismens hat och människoförakt. Det är uppenbart att den kristna befolkningen lider fruktansvärt överallt i världen pga islams fanatism medan EU och resten av världen inte ens fördömmer attackerna. Svenska regeringen borde avsättas snart liksom EU´s och dess korrumperade ledare. Finanskrisen ursäktar inte oskyldiga människors död och förföljelse. Protestera nu, åtminstone bör man veta att många kristna ortodoxa människor firar Jul enligt den gamla tideräkningen så vi önskar alla kristna en God Jul och ett fortsatt välsignat år 2010. Vi har vad alla vill ha men som är få utvalda förunnat.
Från:  snygga bröder
14 december kl. 15:34
Inlägg: 
Infernot börjar med osämja och slutar med digerdöden. Medan en viss version av ett folk kallar sig för kurd och kräver eget land bråkar TurAbdins folk om avguderiet. TurAbdins folk skriver,tjatar,bråkar,skäller på varandra sedan de kom till Europa och antog två olika benämningar. Vissa gick tillbaka ända till GT tid trots där det bekräftas att avguderiets land ska ödeläggas. Kungariken från GT tid som fortfarnde ägnar sig åt avguderi och hat medan kurden och fanatismen jämnar bägge med marken och tar över alla deras områden. Kurden vägrar erkänna alla som var före och menar att moskeen var först. Fanatismen var före alla och före alla skriftspråk och de ska vara sist av alla,den siste att utplåna avguderiet och gnälleriet. Både Hasael och Sanharib gnäller i det nya Babylonien, medan fan ödelägger hus och hem i trakterna. Och de två bröderna uppdateras ofta av nya benämningar på avguderiet.
Från:  pokerface
8 december kl. 11:10
Inlägg: 
Grupptrycket ökar när den som inte vill vaccineras utpekas som förrädare,en hälsofara. EUs demorkati vill övertyga och tvinga alla att ta vaccinet annars är det större risk för spridning av influensan. Ge sjutton i att övertala att den som inte tar vaccinet är en hälsofara för dig, dina medarbetare eller dina föräldrar som bor så långt ifrån dig som möjligt. Det dör många pga influensan med eller utan vaccin.
Om det fanns vaccin mot fanatismen och ondska så skulle jag betala mycket för att få den. Vaccin mot pedofilens religion,mot förtryck,mot burkan-det vill vi ha nu! Även vaccin mot journalistik som ljuger och påstår att den kritiserar fundamentalismen men ändå är de för satans verserna. Vaccin mot den korrumperade politiken.Ge oss riktig vaccin och inte en bluff vaccin som varar en kort period.Människan är inte anpassad till att leva i högre ålder,särskilt inte i norden.
Från:  FN
20 november kl. 13:33
Inlägg: 
Majoriteten av FN's medlemsländer är diktatorer med hjärntvätt och makt som favoritämne. De förjuder kritik av islam och vill förbjuda främlingsfientliga politiska partier. I Kina är alla partier förbujdna utom kummunistpartiet men draken från öst ska styra ännu mer. Medan Västvärlden sparkar på en "åsna" som redan ligger på marken(afgani,paki) så inför FNs diktatorer förbud av kritik mot islam. I Turkiet är det förbjudet att kritisera Ataturk,en död man. Kadafi kallades galen hund men idag välkomnas till EU som kungens bror. Betala stor summa och le mot Västvärlden så är du med på den s.k.demokratiska listan. FN och EUs idee är att ena världen men istället främjar de fienden.Istället för att protestera mot folkmord välkomnas Ataturk som nationell hjälte. En soldatmaskin som är turkarnas måste i alla byggnader. Snart är han säkert EU's och FN's favorittavla.

Från:  Riksdagen
30 oktober kl. 12:01
Inlägg: 
När riksdagen röstar om de allra viktigste frågorna för samhället och individen så är 1 av 3 ledamöter frånvarande. Många gånger är 1/3 frånvarande från sitt jobb när de ska rösta.Tala om en Riksdag som påstår sig vara demokratisk? Inte konstigt att taliberna härjar vild, spränger tåg och klär sig i burka för de vet att politikerna är fegisar, de lipar bara de hör ordet terrorist. Tro inte att EU arbetar för demokratins bästa och allra minst för individens rättigheter. De kräver högre löner och förmåner som om lönen inte räcker till för redan dyra leksaker såsom villa,bilar,resor. Prestigejägare nobbar lågavlönade arbetsplatser och söker sig till Riksdagen och slipper rösta!

(Och du som gillar ordspråk,se till att åtminstone citera korrekt och i rätt sammanhang. Vissa är födda med pedagogisk förmåga medan andra måste ha det på papper).
Från:  kvällstidningar
27 oktober kl. 12:12
Inlägg: 
Främlingsfientliga partier sprider sig genom Europa. Vågen av högerextremister är epedemi varnar massmedia.Inga angrepp men som offentlig person måste man tåla kritik och Metros bloggare måste vara de minst demokratiska av alla främlingsfientliga. Så fort någon uttalar sig om invandringen så stämplas de som "Rasister" och många partier vägrar att samarbeta emd dem. I Frankrike varnades för LePenn partiet och plötsligt vann ändå den nya regeringen. I Holland varnades folket för högerextremistiska framgångar och en invandrare dödade ledaren. I Österrike varnades folket för Haidar-partiet och snart blev det en helt annan regering som inte hade vunnit om inte massmedia manipulerade demokratin. Nu är många av extrempolitikerna döda.Massmedia fokuserar på att vissa partier är emot invandre och plötsligt vinner det partiet som ingen ville ha!. Tala om vilka som är rasister och demokratimotståndare. Man ska inte rösta på politiska partier som är emot mäniskovärdet oavsett religionstillhörighet men man ska inte heller luras av masssmedias vinstintresse och girighet. AftonLandet borde förbjudas för manipulation av yttrandefriheten. Men vad kan man förvänta sig av de folkvalda sittande regeringarna i EU när de inte vill erkänna Seyfo? Frankrike är ett steg framåt men Tyskland är köpt av Turkiet. Och varför är det lilla skitiga landet Sverige emot ett erkännande av Seyfo? Är det så svårt att underteckna ett papper eller är de rädda för terrorattacker? Folket vill ha mångfaldig samhälle men de som är "annorlunda" ska inte bo för nära-för då flyttar svenskarna snart. Heja Donald Duck-partiet.

Från:  berns
15 september kl. 12:08
Inlägg: 
Berns salonger
Hela skowen gick ut på att snacka sex och snusk riktat mot en viss person som med skratt och leenden tog emot alla skämt. Vissa sexuella skämt gällde hela hennes familj och ändå skrattade hon och log som om hon ville höra mer SKIT. Att publiken gillar grova förolämpningar måste ändå betraktas som en primitiv civilisation. Även om hela Showen anses vara för skojs skull eller för att roa publiken så förekommer det många lagbrott. Antagligen därför visas programmet på utländsk kanal.
Nu konstateras att den moderna civilisationen inte kommit längre än sex och snusk och denna civilisation ser ofta ner på Afrikas stammar som säljer sina barn till vuxna människor och döljer det under vad som kallas äktenskap Det är väl märkligt att människan aldrig lämnar kiss och bajs stadiet och nu har de råd att skämta om dem på nationell nivå. Mitt i alla dessa skämt så påminndes publiken om kurden och dess traditioner. Den kurdiskapropagandan lät inte vänta på sig. Den som skrattar sist skrattar bäst-sägs det.
Från:  blogga
5 september kl. 14:42
Inlägg: 
Det verkar som om folk lever endast för att blogga. De lämnar ut sig hejdlöst,allt som är privat,alla sina erfarenheter och funderingar.,alla sina drömmar och önskningar. Dessa bloggare-vad vill de uppnå? Varför så ivriga att skriva ,att uttrycka tankar och känslor mitt i natten? Och dessutom skriver de om något som är totalt ointressant för majoriteten av läsarna. Varför dessa bilder där de visar sig som fotomodeller och filmstjärnor?? Vet de inte att,prinsen är redan gift och han har inga planer på att gifta sig med just dig! De seriösa bloggarna har inga bilder på halvnakna kroppar och dessutom diskuteras det allmänna frågor och inga familjeangelägenheter. Det tar många år innan halvnakna bloggare fattar att framgång och succe beror inte på att lämna ut sig på internet. Vissa tar upp sexskämt som vore det bra för alla läsare.Och alla unga tjejer som pussar och kramar varandra på varenda jäkla bild...detta pussande som de inte ens tror på. Puss och kram avslutas det men alla vill inte ha kram av just dig,särskilt om jag inte känner dig men råkar läsa blogget av någon konstig anledning.
Mycket av arbetstiden ägnas åt internet,privat surfande och ändå gnäller arbetarna på att de inte hinner med de vanliga arbetsuppgifterna.De klagar på att de måste jobba övertid för att hinna med för det är plötsligt så mycket att göra. Medan arbetaren gnäller om tidspress och dålig arbetsmiljö så tar chefen ut höga löner och bonusar som belöning för sådana arbetare.
Från:  jämställdhet
3 juli kl. 10:13
Inlägg: 
Chefen kallade Sonja en tidig morgon för han hade något viktigt att meddela henne. När hon kom innanför dörren sade han; Du är så söt! Sonja blev chockad för han var ju en gubbe och lämnade jobbét för gott.Det var ändå bara ett sommarvikariat.
På en annan arbetsplats hade avd.chefen klappat Sonja på rumpan när hon berättade hur dåligt hon mår pga arbetskollegorna som hon delar rum med. En viss säljare hade kramat Sonja medan han berättade hur viktigt det är med kärleken -trots att han var gift.
På en tredje arbetsplats hade även denne chef klappat henne på baken när de gick uppför trappan och skulle just börja en ny arbetsdag. Dagen innan hade chefen sagt:Du är bara vikarie,du har inte rätt till löneförhöjning!
På en fjärde arbetsplats hade Sonja avvsiat en kollega som ville träffa henne privat och det slutade med konflikter och uppsägning.Det lustiga är att Sonja är en konservativ kvinna,en som klär sig som en nunna och ansågs vara asocial och otrevlig av vissa.
Sonja var aldrig utamande klädd,aldrig urringad,kortärmad eller kort kjol. Varför dessa taffsanden? Många uppvaktare sade: så förtjusande,så elegant ,så duktig, men Sonja fattade ingenting. Då klädde hon sig ordentligt och flörtade inte på jobbet!
Men hur kan dagens kvinnor och män tjata om jämställdhet när båda spelar ett "olagligt" spel? Kvinnor är halvnakna på arbetstid och männen flörtar under den korta kjolen.

Det finns inga bra eller kvalificierade arbetsplatser för folk som söker frid och respekt. De tvingas söka sig till mindre företag med mindre sexuella trakaserrier. För att undvika chefens obehagliga blickar och arbetskollegornas avundsjuka borde Sonja och alla andra klä sig i likadan uniform.En heltäckande uniform.Även kvinnliga chefer kliade sig mellan bena då och då. Strikt uniform till alla på alla arbetsplatser! Leve uniformens jämställdhet.


Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019