» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 1

Medlemmar: 2777

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  eee
10 juni kl. 22:11
Inlägg: 
Jag tycker det är viktigare att framföra syrianerna röst på bästa möjliga sätt som jag vet att Robert Halef kommer göra. Är det inte viktigare att få fram en syrian till eu istället för att flera syrianer får många röster men inte kommer någonstans?
Robert Halef är den störste kandidaten! Tycker ni ska rösta på honom för alla syrianers skull.

Gör det rätta rösta på nummer 11, Rober Halef!
Från:  ddd
10 juni kl. 21:11
Inlägg: 
13000 röster behövs (så de e en sak att rösta men en annan sak när rösterna går till partierna, eftersom dessa inte kommer komma in (halef hade ca:3000 röster i riksdagsvalet o han kom inte in!) därför tänker jag rösta på debasso för han verkar föra fram min röst på bästa möjliga sätt!!
Från:  Ultradonkey
10 juni kl. 18:55
Inlägg: 
Robert Halef, Ilhan Debasso eller Ibrahim Baylan. Vem skall man rösta på? Jag ska rösta på den som kommer att vara syrianernas röst i Europa. Av dessa tre kandidater är Robert Halef den som mest visat att han brinner för vår sak och kommer att lyfta fram oss syrianer i Europa. De andra två kandidaterna är mer lämpade i den nationella politiken.

10.000 kryss på nr 11, Robert Halef, kan räcka för att han skall få en stol i Europaparlamentet.

Från:  I
10 juni kl. 15:28
Inlägg: 
Vi syrianer är inte så många att våra röster ska delas som de kommer att bli. Kommer bli pankana av allt där ingen syrian kommer till europa istället.

Jag kommer rösta på robert halef eftersom han arbetar med större frågor kring syrianer. Ungdomsarbetslöshet och fakliga rättigheter är frågor som tillhör nationella sverige och inte en europeisk fråga. Tycker att "ibbe" ska röstas in i riksdagen och inte till europa. Jag är också socialdemokrat men anser att robert är det bästa valet för det syrianska folket och ett allmänt mycket bra val även om han inte var syrian.

Rösta på Rober Halef, KD. (nr 11 på röstsedeln tror jag)
Från:  vicky
10 juni kl. 11:36
Inlägg: 
Har precis läst krönikan om Robert Halef, kristdemokraternas kandidat till europaparlamentsvalet. Jag tycker att det är väldigt bra att fler människor med annan etnisk bakgrund kommer fram i politiken och för fram "våra" röster. Men vi får inte stirra oss blinda på att kanditaten är syrian utan se till de värderingar och åsikter som han för ut. Jag är socialdemokrat och tänker rösta på Ibrahim Baylan (8), även han syrian. Han kämpar mot ungdomsarbetslösheten, fackliga rättigheter och vill se ett europa där alla behövs. Ett solidariskt Europa. Kryssa Ibbe den 13 juni!!!

Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta
Facebook
Linkedin

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019