» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 1

Medlemmar: 2784

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  1  [2] 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  Andreas
25 augusti kl. 22:51
Inlägg: 
jag känner det samma som "SsS". Dennes synpunkt är av vikt då vi alla fått erfara islams illdåd själsligt och nästan berövats på vår identitet. Jag tycker att Europa som en kristen kontinent har ett visst ansvar i att inte ta emot några kvoter av muslimer, detta blir då vårt och resten av de kristnas död. Att oroa sig 2020 är alldeles försent då vi (Europa) borde handlat redan på 70-talet. Att rensa agnarna från vetet är inte att vara diskriminerande eller nått sånt, det är vår sylidghet gentemot oss själv, Europas medborgare och mot den kristna tron. Vi måste tänka på den växande generationen och den framtida situationen.
Från:  SsS
25 augusti kl. 17:41
Inlägg: 
Då är det nog försent min min, börja oroa dig idag för framtiden inte när "problem" är stort aktuellt.. förebygg för framtiden.. åren går snabbt och barnen produceras dagligen..
Från:  Simon
24 augusti kl. 23:18
Inlägg: 
Idag bor det ca 400 000 personer med muslimsk bakgrund i Sverige. Det ska tilläggas att endast 100 000 (25%) är AKTIVT RELIGIÖSA, dvs går i moské och är praktiserande muslimer.

I hela EU-området bor det max 20 miljoner muslimer, varav 5 bor i Frankrike. Det ska tilläggas att de 25 medlemsstaterna har 457 miljoner invånare, lägg där till Bulgarien och Rumänien som är ortodoxa kristna så har vi en EU-befolkning på närmare 490 miljoner och 20 av dom muslimer. Man ska kanske inte oroa sig år 2020.
Från:  Gabriel
25 januari kl. 15:46
Inlägg: 
Jag tycker det är läskigt att enligt fakta och många insändare av mycket respekterade journalister, att inom 10 år kommer det att finnas 1 miljon muslimer i Sverige. År 2020 kommer majoriteten av befolkningen i Europa vara muslimer. Det är en väldigt stor andel, och vad detta kan ha för inverkan på vår politik och Sveriges säkerhet i framtiden är något man inte ens vill spekulera över. Läskigt värre...
Från:  Simon
24 december kl. 0:00
Inlägg: 
Tack Ninorta och Jenny för ett mycket välskrivet inlägg. Det belyser de problem som det svenska samhället står inför.

Det gör mig glad att se att detta har uppmärksammats men tyvär tror jag inte att det kommer göras mycket åt det. Vi syrianer vet vad detta kan leda till. Många svenskar vet det nog också men kommer förmodligen inte att göra något. För att kunna bekämpa islams inflytande i Sverige krävs att svenskarna själva säger ifrån. Det är deras land. Om svenskarna sjävla säger ifrån får det ett mycket starkare genomslagskraft än om vi syrianer, eller invandrare allmänhet, gör det.

För många svenskar är en invandrare en invandrare. Då större delen av svenska folket är hedningar bryr de sig inte om vilken religon man har. De drar alla invandrare över en och samma kam. De tror att alla invandrare är likadana, oavsett religon. Beklagligt men sant.

Trotts att svenskarna är ett högt utbildat folk, är de desto värre okunniga.
Från:  Kalle
22 december kl. 18:58
Inlägg: 
Bra artikel. Det är dags att Sverige vaknar och inser att islam som religion ställer orimliga krav, hur kan man begära att Sverige ska anpassa sig till islam när anledningen till att många muslimer kommit hit är just vissa tolkningar av koranen. Att säga ifrån är inte rasistiskt, det är en skyldighet.

Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Nationell nätverksträff
14 december 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta
Facebook
Linkedin

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019