» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2776

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


SAAFs nya förbundsstyrelse 2017

I slutet av april månad utsågs en ny styrelse för SAAF under riksstämman som ägde rum i Uppsala.

Riksstämman mjukstarta med att samtliga deltagare får i sig lite näring inför stämmans start. Ordförande Rafael Yevno välkomnar sedan samtliga närvarande och gick igenom dagordningen, fastställande av röstlängd för mötet och föredragningslistan. Närvarande på plats fanns ombud från 8 olika föreningar.Till riksstämmans mötesordförande valdes Emelie Saliba och till mötessekreterare valdes Johanna Kesenci. Alexander Afram och Faya Chamoun valdes till protokolljusterare.

Rafael Yevno gick sedan detaljerat igenom SAAF:s verksamhetsberättelse för 2016 som var tillägnad SAAF minnen, 10 års jubileum. Han kunde med glädje förmedla att 9 av de 12 uppsatta mål infriades. Därefter gick Abraham Kuyumcuoglu, kassör i förbundsstyrelsen igenom räkenskapsåret 2016. Deltagarna i riksstämman gav sedan förbundsstyrelsen ansvarsfrihet för 2016.Efter den välbehövdande fikan presenterade SAAFs generalsekreterare Bedros Yevno å styrelsens vägnar fastställande av verksamhetsplan och budget för det kommande verksamhetsåret. Mandat gavs till kommande styrelse att kunna små justera och ändra i förslaget vid behov.

Nu var det dags för valberedningen att ta över stafettpinnen för att presentera ett förslag till ny förbundsstyrelsen. Intresset var stort inför årets val av förbundsstyrelsen. Årsmötet röstades enhetligt in valberedningens förslag på styrelse för 2017

SAAFs Förbundsstyrelse för 2017
Ordförande: Rafael Yevno
Kassör: Abraham Kuyumcuoglu
Sekreterare: Besime Uyanik
Ledamot: Hanna (Johannes) Safar
Ledamot: Paul Kaseelia
Ledamot: Emelie Saliba
Ledamot: Silvia Aho
Ledamot: Daniela Pauluser
Ledamot: Kristina Alsabeah

Suppleant: Elisabet Rosblom
Suppleant: Alexander Afram
Suppleant: Viktoria Uyanik

Lekmanna revisor: Maria Yohanoun
Valberedningen: Bedros Yevno
Valberedningen: Maikel Barsom
Valberedningen: Johan Said


Stämman avslutades med att medlemmar från den tidigare SAAF-styrelsen blev avtackade med blommor och riksstämmans varma applåder. Blommor delades också ut till riksstämman ordförande, sekreterare, protokolljusterare
Dessutom uppmärksammades SAAF Stockholm som utsågs till årets förening för 2016 där de får ett extrabidrag på 2 500 kr till deras verksamhet.På kvällen bjöds alla som var med på riksstämman på middag och mingel med diskussioner allt mellan himmel och jord som avrundades sent på kvällen.

SAAF, 12 juni 2017


Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019