» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2751

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


SAAF´s 3 Års Jubileums Fest, Festernas Fest = SANT

Det har gått drygt två veckor sedan den omdiskuterade SAAF-festen ägde rum i Stockholm (Hallunda), men det känns ännu som idag.

Minibussen från SAAF LiU/Nrkp vibrerade och dundrade på, minst lika högt som suryoyo veteranerna som brukar briljera med sina neddragna vindrutor sittandes i en Mercedes eller BMW.

Många glada miner, mycket dansande och skönaste stämningen får resan att kännas lika snabb som den promenad man tar för att handla vid närmsta ”turknära”.

Väl framme möts man av många intryck, både de traditionella ”toalettkickers” som inte till min förvåning finns på alla syrianska ungdomsfester och barkillarna som laddat för att orka med all ögongodis.

Redan vid 22.00 när vi kom var lokalen fylld av människor, bord och stolar upptagna av SAAF medlemmar och andra trogna gäster. Kvällen började lugnt med en smarrig välkomstdrink och det tog nån halvtimme tills sångaren Gabi Messo äntligen började leka med sin vackra stämma. Jag hade inte dansat och skrattat så mycket på länge och det blev bara mer av det goda med tidens gång.

Allt gick så fort, det var som att knäppa med fingrarna. Man hade då hunnit med presentation av samtliga SAAF´s orföranden, dansa Dahole Zurna och äta av den goda tårtan.

Jag kom dit med inställningen att inte ha några större förväntingar och att det blir vad man gör det till. Visst var känslan ”really najs” när man insåg att det slutligen blev SAAF som anordnade en fest, festernas fest!! Det var t.o.m värt liknelsen med vår minibuss och suryoyo veteranernas dunka dunka.

Jag vill avsluta med att ge SAAF och alla inblandade en eloge och ett stort TACK. Jag fick min dos som SAAF medlem och aktiv i LiU styrelsen och inser nu för vad det är man jobbar för, nämligen mitt folk och gemenskapen oss emellan vilket utan tvekan är en klockren milstolpe.

För att se bilder
Klicka här, gå längst ner

Natalie Makdessi, 21 november 2005


Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019