» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2761

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


USA invaderar Sverige!

Sverige kan stå på tur när USA fortsätter sitt korståg för att befria länder från diktatorer och frihetsberövande regeringar, enligt de senaste nyheterna från TT. Att Irak ”befriats” har vi sett, och att Iran står på tur vet vi, men hur många visste att USA överväger att invadera Sverige?

Djävulens största trick är att lura människor att tro att han inte existerar. Sveriges största trick är att lura dess medborgare att de lever i ett fritt land. I båda fallen har människor lurats och invaggats i en falsk säkerhet.

USA planerar att invadera Iran eftersom folket där inte har frihet. De har bland annat inte frihet att välja regering och president. I USA har människorna frihet att välja en president som leder dem in i meningslösa krig, de har frihet att äta ihjäl sig, att knarka ihjäl sig men också frihet att säga vad man vill. Det är tydligen mycket bättre än frihet som man inte kan välja själv. I Sverige har yttrandefriheten begränsats så till vida att en pastor åtalades och dömdes för hets mot homosexuella för en predikan. Nu var visserligen den predikan överdriven och ägnat åt att just skapa uppmärksamhet åt frågan men det räckte för att radikala högervridna grupper i USA skulle reagera. De anser att USA bör invadera Sverige och befria oss från den djävulska regeringen.

Sverige har i snart 100 år oavbrutet styrts av sossar. Endast två val har de förlorat under denna period. Vi har alltså i princip en demokratiskt vald diktatur. Hur det nu går ihop. Skillnaden mellan Sveriges och Kinas regering är att vi väljer vår diktatur medan kineserna får finna sig i att inte få välja sin diktatur. Sverige har världens högsta inkomstskatter och regeringen föreslog att de kan tänka sig höja skatterna ännu mera. Sverige måste vara det enda land i världen där befolkningen röstar på en regering som går till val på höjda skatter. Vi använder vår frihet till att betala mer skatt. Är vi så ädla eller är vi bara hjärntvättade?

I det forna kommunistiska Sovjet trodde man sig kunna styra folket genom att ta ifrån dem deras religion och istället ge dem obegränsad tillgång till sprit. Resultatet blev att ungdomar kunde ligga däckade på gatan mitt på ljusa dagen. Det ansåg den kommunistiska staten vara bättre än att de gick i kyrkan. Sverige styrs idag av socialdemokrater vars idéer ofta är ateistiskt styrda. Sverige är fylld av dubbelmoral och hyckleri. Man påstår att sprit är farligt och har därmed begränsat tillgången genom Systembolaget. Ändå har Sverige bland världens högsta alkoholkonsumtion och en av de största inkomstkällorna för svenska staten är Vin & Sprit, bolaget som producerar Absolut Vodka. Sverige anser att spel och dobbleri är skadligt för människor. Ändå gör deras spelbolag reklam på tv för att locka nya spelare och inte nog med det, man öppnar dessutom tre casinon i Sverige. Om det inte är hyckleri vet jag inte vad som är hyckleri.

För att pressa saften ur apelsinen och komma åt den färskpressade juicen. Frihet är någonting relativt och borde inte få definieras av en person i USA eller en socialistiskt regering i Sverige. För er som börjat oroa sig för om ni ska börja bunkra upp mat i rädsla för en amerikansk invasion har jag lugnande besked. USA kommer aldrig att invadera Sverige. Vi har nämligen ingen olja. Den finns i Iran.

K.A, 10 februari 2005


Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019